Loading...


 
 
Förlust mot Karlskoga hemma
2009-08-10

Matchrapport Skövde Vs Karlskoga 8/8
Matchuppehållet tog ett abrupt slut med ännu en tung förlust. Kanske den tyngsta i år. Vid ställningen 12-0 till Karlskoga i första quartern så kändes det fortfarande kolungt och att detta skulle bli vår match. När vi kvitterade till 12-6 direkt efter Karlskogas 12-0 ledning var vi igång men innan vi påbörjat firandet av vår första TD dömdes den bort. Känslan från tidigare matcher då vi kämpat oss till TD;s som sedan blivit bortdömda kändes påtaglig. 12-0 i halvlek och vi har svårt att få igång vårt anfall. Defense gör en otrolig insats under hela matchen. Endast två misstag som då tyvärr ledde till touchdown för Karlskoga. Trots att defense satte totalstopp för Karlskogas anfall och gav offense mycket tid lyckades vi inte med en kvittering. Kvitteringen kom till slut dock aningen försent och när vi fick igång vårt anfall hade tiden runnit ut.

En tung förlust med ett par tvivelaktiga domslut. Svårt med tre domare och att vi inte får igång vårt anfall beror inte på domarna. Självklart var frustationen och besvikelsen hög bland spelarna efter matchen då vi inför laddat för vinst och kände oss halvt bestulna på vinsten efter förra matchen pga. en mycket oklar utvisning. Nu skulle vi ta stor revansch. Det var vår match och inte alls som matchen innan mot Karlstad där vi var det sämre laget. Nu kände vi att vi absolut kunde och borde ha vunnit.

Det vi tar med oss är vårat rundefense som just nu är bäst i serien. Även pass-försvaret skärpte sig efter de två misstagen som ledde till touchdown och Karlskoga kunde då inte avancera bollen på något sätt. Vi måste jobba på tajmingen på offense. En del skador och viss frånvaro från de senaste träningarna märks speciellt på O-line och i backfield. Detta kommer vi att jobba på inför nästa match mot Halmstad.
Bäste spelare Skövde Dukes:
Jonas ”Pilsner” Nielsen
6st Tacklingar
1 Sack


Mvh
Artur Karlsson
Head Coach
Skövde Dukes






Back

 
© DUKES Skövde 2024 - info@skovdedukes.com