Loading...


 
 


BRING IT ON

Skövde Duchess är en cheerleading grupp som startades 1991. Gruppen har sedan dess ständigt varit aktiv i olika utsträckning med medlemmar som varierat i såväl ålder som inriktning. Under 90-talet så representerades laget vid såväl DM som SM tävlingar. Tidigare har gruppen varit väldigt aktiv inom dans men har nu det senaste valt att utveckla sina kundskaper inom stunt/pyramider.

Gruppen har under året 2009 deltagit isåväl DM som RM inom kategorin Cheerdance B. 2010, 2011 och 2012 tävlade truppen i DM och RM i kategorin Cheer nybörjare. Vårt mål är att fortsätta representera klubben vid såväl DM som RM tävlingar. Målet på sikt är att inom tre år ha utvecklats så väl att truppen har kunnat ta medalj vid ett riksmästerskap.

Roligt är att det väldigt ofta kommer nya ansikten för att prova på och flertalet av dessa väljer att stanna vilket gör att vår trupp ständigt växer. Detta beror mycket på den stora entusiasm och vilja som finns i gruppen. När det kommer nya så finns en hög tolleransnivå bland de rutinerade tjejerna vilket göra att de nya känner sig snabbt som en i gänget. Tjejerna som är med idag
har en stor varierande ålder och även varierande erfarenhet av cheerleading. Alla är välkomna till att vara med oss! Det kan vara till en fördel om Du har erfarenheter av dans, gymnastik eller cheerleading. Särskilt välkommnar vi killar som skulle vilja komma och testa.

Vi syns vid flera olika evenemang och har under det senaste året varit med på Dukes egna matcher och turnering, IFK Skövde Handboll, Skövde innebandy, tyngdlyftning i Falköping m.m. Tidigare var vi även med på Skövde IKs och St Helena baskets hemmamatcher.

Glöm inte att Gilla oss på Facebook eller läsa vår blogg om du ständigt vill vara uppdaterad om vad som händer hos oss!

www.duchesscheerleading.blogg.se


Skicka ett mail om just du vill spetsa till ditt evenemang med cheerleading
 
© DUKES Skövde 2017 - info@skovdedukes.com