Loading...


 
 
SM/RM Cheerleading 2009
2009-04-19

Duchess har kvalat in till SM. Gruppen fylldes inte på ettor och tvåor i de olika distrikten så då kollade man på poäng över Sverige och Duchess kom med.
Nu ska bara dispensen beviljas, därefter hoppas Duchess på att få tävla i SM i maj


Info
Välkomna till 2009 års SM/RM i Cheerleading som arrangeras av Haninge Cheer Elite och Twisters Cheer Elite.
SM/RM i Nyköping går 22-24 maj 2009 i Rosvallahallen Nyköping.
Information om tävlingshallen, tider och vad som händer under själva tävlingsdagarna, skickas ut separat i början av maj till dem, som anmäler sig.

Tävlingsregler
Tävlingsreglerna (TR) skickas ut så snart mallen kommer från TK. Läs dem när de kommer! Läs även Tävlingsbestämmelser (TB) och Ordlista (innehåller förklaringar till TR och TB) för 2008-09. Det är mycket viktigt att Ni läser TR noga eftersom ändringar kan förekomma och det är bra att påminna sig om vad som gäller för de olika klasserna. Ta gärna en titt på domarprotokollen för att få en uppfattning om vad som bedöms. Domarprotokoll, TR, TB och ordlista finns att hämta på www.cheerleading.se.

Biljetter/Entré
Entrébiljetter kommer att säljas via www.transticket.se med start 15 april. Kostnad 150 kr för vuxna, 100 kr för barn under 15 år.
Barn under 7 år gratis i vuxens knä. Ströbiljetter kommer att säljas på plats. Pris för dessa är 200 kr för vuxna 125 kr för barn under 15 år. Barn under 7 år gratis i vuxens knä.
Vid köp av ströbiljetter är du garanterad en plats, dock inte specificerat.
Hemsidan finns på www.cheerelite.nu
Vi kommer att uppdatera sidan kontinuerligt med diverse information.

Rättigheter:
Rättigheterna för arrangemanget har Haninge Cheer Elite.
Fotografering och videoupptagning kommer inte att tillåtas av andra än det egna laget utan arrangörens medgivande. Arrangören kommer att erbjuda fotografering och filmupptagning av samtliga tävlingsprogram.


Länk: http://www.cheerelite.nu/




Back

 
© DUKES Skövde 2024 - info@skovdedukes.com